Usunięcie konta i danych

DrillLane (autor: ATSoftware)

DrillLane (autor: ATSoftware) pozwala usunąć konto i wszystkie powiązane z nim dane w dowolnym momencie.

Usunięcie w aplikacji / w przeglądarce

  1. Zaloguj się i przejdź do Ustawienia → Danger Zone → Delete My Account (Moje konto).
  2. Wpisz DELETE, aby potwierdzić.
  3. Twoje konto i dane zostają usunięte natychmiast.

Wolisz zgłosić to mailem?

Napisz na contact@drilllane.com (lub użyj formularza kontaktowego) z adresu e-mail przypisanego do konta, z tematem „Account deletion". Takie prośby realizujemy w ciągu 30 dni.

Co zostaje usunięte

Twoje konto (e-mail, nick), plany treningowe, zapisane wyniki/sesje, lista broni (firearms) oraz ulubione — trwale.

Co jest zachowywane

Nie przechowujemy Twoich osobowych danych konta po jego usunięciu. Anonimowe raporty awarii i diagnostyki (niepowiązane z Twoją tożsamością) mogą pozostać na potrzeby monitorowania stabilności. Minimalne logi bezpieczeństwa/transakcji wymagane prawem, jeśli takie istnieją, są usuwane zgodnie ze standardowym harmonogramem retencji.

Bezpieczeństwo

Cała komunikacja odbywa się przez HTTPS/TLS.

Pytania: contact@drilllane.com